Fuksit

Tervetuloa Robotiikan kiltaan

Onneksi olkoon opiskelupaikan saannista! Olet tehnyt oivan päätöksen ja päätynyt ensimmäiseen Robotiikan kiltaan koko Suomessa. Robotiikan kilta on perustettu 12.6.2023 Hervannan kampuksella.

Kilta on yleinen nimitys teekkarien ainejärjestölle. Killan tehtäviin kuuluu opiskelijoidensa etujen valvonta, uusien opiskelijoiden vastaanottaminen ja tutorointi sekä erilaisten tapahtumien kuten yritysvierailujen, saunailtojen ja sitsien järjestäminen. Kiltaa ja sen toimintaa johtaa hallitus, joka koostuu vapaaehtoisista opiskelijoista. Uusista opiskelijoista eli fukseista vastaa killan fuksitiimi sekä tutorit.

Fuksitiimi

Fuksitiimin tehtävänä on hoitaa killan sisällä kaikkia uusiin opiskelijoihin liittyviä asioita. Vastuualueisiin kuuluu mm. tuutoroinnin johtaminen, tapahtumien järjestäminen sekä tapahtumista ja muusta toiminnasta tiedottaminen.

Alta löydät lukuvuodella 2024-2025 virkaa toimittavat fuksi-ihmiset sekä heidän yhteystietonsa. Uudet ja tulevat opiskelijat voivat ottaa rohkeasti yhteyttä fuksivastaavistoon – olipa asiana mikä tahansa aina opiskelija-asunnon löytämisestä kesäterassi suosituksiin. Fuksitiimin saa parhaiten kiinni sähköpostilla fuksit@robokilta.fi tai Telegramissa.

  • Fuksivastaavat
    • Antti Eskola @paapaiva
    • Wilma Miettinen @wilmaumau
  • Fuksitoimarit
    • Aatu Voutilainen @AatuVout
    • Mikko Ropilo @MallikasDippi

Liity Robotiikan 2024 Fuksiryhmään

Telegram on Tampereen korkeakouluyhteisössä laajasti käytössä oleva viestintäsovellus. Lähes kaikki killan viestinnästä tulee tapahtumaan Telegrammin tiedotuskanavien välityksellä.

Linkki Fuksiryhmään

Seuraa Robotiikan kiltaa myös Instagramissa @robotiikankilta

Orientaatioviikko

Orientaativiikko (19. – 23.8.) on koulun aloituksen ensimmäinen viikko. Tällä viikolla ei ole vielä opetusta, vaan tämä viikko on varattu täysin yliopistoon ja yliopistoelämään tutustumiseen. Viikon aikana tutorit ottavat uudet opiskelijat vastaan, käydään läpi tärkeät infot, ilmoittaudutaan kursseille, kierretään kampusta, sekä käydään tapahtumissa ja tutustutaan toisiimme. 

Orientaatioviikko on yksi opiskelun tärkeimpiä ja ikimuistoisimpia hetkiä! 
Saavu Hervannan kampukselle maanantaina 19.8. klo 10:00 mennessä tiedekunnan tutkinto-ohjelmien yhteiseen tervetulotilaisuuteen Konetalon saliin K1703. Tilaisuudesta siirrytään tuutorien kanssa tutkinto-ohjelman omaan orientaatiotilaisuuteen Konetaloon.

Uuden opiskelijan muistilista

Pakolliset

Opiskelijaelämän perustarpeet


Suositeltavaa

Varaslähtö opintojen alkuun


Hervantalaista opiskelijasanastoa

Oleellisia käsitteitä

Ei niin oleellista sanastoa